Арт пленер “Врачански Балкан”

След празника на слънцето “Wake ъп”, който посетихме миналия уикенд, тази събота Слънчо отново беше с нас в китния и приветлив Вършец. Сред малцината от поканените на Арт пленер “Врачански Балкан” имаха честта да се наредят и “GG sisters”. Събитието отново изобилстваше от положителни емоции. Малки и пораснали деца отново се редяха пред работилницата, за да научат нещо различно и увлекателно от Джиджитата.
И времето пак беше с нас. Слънцето ни дари с присъствието си точно толкова, колкото беше необходимо, за да изживеем един прекрасен ден. Удоволствието, което изпитва човек от такива срещи не може да се опише с думи, затова – ето ви малко снимки от събитието:

Интервюираха ни отново, но не знаем от коя телевизия бяха. Още нямаме навика да  питаме, а и в суматохата човек не се сеща да погледне логото под микрофона. Не можахме да се гледаме по телевизията, нито да намерим репортажа из програмите от този ден. Надяваме се някой да ни изпрати клипче или линкче. Вечерта бяхме в компанията на група “Евентуално” (големи сладури), които също взеха участие в Арт пленера. Мисля, че се получи една приятна почивка, съчетана с добро представяне от Джиджитата и незабравими срещи с нови приятели. Пътят на връщане ни срещна с Калина и Ицо – едни много яки хора, които качихме на стоп. Чакаме снимки на изгрева от тях.

Още снимки от събитието във Фейсбук.

GGs01

GG Sisters

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s